راز جاودانگی مولانا بلخی در عشق و عرفان
نوشته شده توسط : هدایتی

 

مولانا جلال‌الدین محمد بلخی، که در جهان به نام مولوی یا مولانا رومی شناخته می‌شود، یکی از چهره‌های بی‌همتای عرفان و ادب فارسی است که اشعار و اندیشه‌هایش مرزهای زمان و مکان را درنوردیده و به جان میلیون‌ها انسان در سراسر جهان نفوذ کرده است. زندگی او، سفری است از دنیای ظواهر به ژرفای حقیقت، و از دانش نظری به عشق بی‌پایان.

مولانا در سال ۶۰۴ هجری قمری در بلخ، شهری در خراسان بزرگ، دیده به جهان گشود. خانواده او به دلیل حملات مغول، ناچار به ترک دیار شدند و پس از سال‌ها سفر، سرانجام در قونیه ساکن شدند. مولانا از همان کودکی تحت تعلیم پدرش، بهاءالدین ولد، به تحصیل علوم دینی و عرفانی پرداخت و سپس نزد استادانی بزرگ همچون برهان‌الدین ترمذی، به کمال علمی و معنوی رسید.

اما نقطه عطف زندگی مولانا، ملاقات با شمس تبریزی بود. این دیدار، به مانند طوفانی در زندگی او بود که همه باورها و دانسته‌های پیشین او را دگرگون کرد و او را به سوی عشقی بی‌کران و آگاهی از حقیقت رهنمون ساخت. شمس، آینه‌ای بود که مولانا در آن چهره حقیقی خود را یافت و از دانش ظاهری به دریای بی‌پایان عشق و عرفان قدم گذاشت.

این تحول درونی مولانا، الهام‌بخش خلق آثاری جاودانه همچون "مثنوی معنوی" و "دیوان شمس" شد. اشعار او، سرشار از شور و شعف، معرفت و حکمت است و خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کند؛ سفری که در آن مرز میان عاشق و معشوق از میان می‌رود و روح انسان به وصال حقیقت می‌رسد.

مولانا با نگاه عمیق و گسترده‌اش، مفاهیمی همچون عشق، صلح و وحدت را به گونه‌ای بیان می‌کند که هنوز هم پس از قرن‌ها، دل‌ها را به تپش واداشته و روح‌ها را روشن می‌سازد. او با زبانی ساده و در عین حال پرمغز، انسان را به درک زیبایی‌های درونی و پیوند با خالق دعوت می‌کند.

انتشارات یساولی با افتخار نسخه‌های نفیسی از آثار مولانا را به علاقه‌مندان ادب و عرفان عرضه می‌کند. این نسخه‌ها با طراحی هنری زیبا و کیفیتی بی‌نظیر، هدیه‌ای ماندگار برای دوستداران فرهنگ ایرانی و اسلامی است.

برای خرید کتاب نفیس به فروشگاه اینترنتی انتشارات یساولی مراجعه کنید.

 





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 دی 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: